Partners

DIRECTEUR HUISMERK ENERGIE NV

Peter den Biesen

We hebben M-unique leren kennen als een energieke direct sales organisatie met een eigen ondernemende aanpak. De mensen achter M-unique zijn hardwerkend, pro-actief en hebben de mentaliteit van echte sales professionals. Kortom M-unique is een ondernemende partner passend op de groei en aanpak van Huismerk Energie.

BEDRIJFSMANAGER QURRENT

Frits van der Laan

De samenwerking met de M-Unique verloopt zeer prettig. We zijn erg blij met de proactieve manier van werken en frisse aanpak. Samen met M-Unique sales kunnen we inventieve direct sales campagnes opzetten om Nederland elke dag een beetje groener te maken.

MEDE-OPRICHTER STICHTING DIERENNOOD

Hanno Bergen

Als stichting helpen wij dieren in nood in diverse landen. Voornamelijk zwerfhonden en zwerfkatten. We zetten in op noodhulp: verwaarloosde dieren gelijk helpen. We vaccineren en steriliseren om de zwerfpopulatie terug te dringen. Tevens zetten we in op preventie en educatie om mensen bewust te maken van het probleem. Hier hebben wij financiële ondersteuning. Gelukkig is M Unique Sales een partij die ons daar uitstekend bij helpt!

SWITCH COLLECTIEF

Switch Collectief

Consumenten en zakelijke klanten betalen vaak te veel voor stroom en gas. Overstappen van energieleverancier scheelt vaak een hoop, maar kan ingewikkeld en tijdrovend zijn. Veel aanbieders claimen de goedkoopste te zijn. Toch zijn er vaak verborgen kosten. De energienota is in de meeste gevallen onoverzichtelijk. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

123 ICT HULP

123 ICT HULP

123ICTHULP helpt u graag met uw computer, smartphone, tablet, Ipad, printer en scanner problemen. Wij komen bij u aan huis om het probleem te inventariseren, u te adviseren en wanneer mogelijk direct op te lossen. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan kunnen wij uw computer meenemen naar onze serviceruimte. Sommige kleine problemen kunnen wij vaak al oplossen op afstand door uw computer over te nemen.

"Always do your best. What you plant now, you will harvest later."
- Og Mandino

Menu